waiuer.blogg.se

Through all illusions I shall see

Stan, Emma och fika

Kategori: Allmänt

Drog till in till Skövde med vovvis för att möta upp Emma och ta en fika, det var mycket trevligt indeed! Sen körde vi hem till mig och tog en varsin kopp te, åt popcorn och spelade kort. Hon åkte hem ganska nyligen och nu sitter jag här igen och funderar på vad jag ska göra.
Kanske bada? Ingen aning om jag orkar ens. Börjar tära på mig rätt mycket att vara ensam, skulle somsagt uppskatta det om det var i en lägenhet..
Ska ringa en vän nu och se om hon vill bada, rätt sugen på det ändå... Cya.

Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte. JAG ORKAR INTE.

Kategori: Allmänt

Ligger och kollar in i väggen och snart exploderar snart min hjärna.
Kan inte hantera mina tankar längre, vad har hänt?
Vill inte ha dessa tankar, vill inte göra några beslut, kommer bli fel ändå.
Jag kan inte alltid vara stark ibland brister mitt "skal" och mitt sanna jag märks av väldigt få då det väl brister. Kommer att gå sönder snart. Och inte en ända jävel kommer att märka de förrens det är försent.
Dra åt helvete världen.

Ensam hemma dag två, ångest, popcorn, besvikelse.

Kategori: Allmänt

Asså helt okej att vara själv men känner av ensamheten så jävla mycket. Skulle uppskatta att bo själv om det var i lägenhet men inte ett helt jävla hus. Har nästan inget att göra, ska jag åka någonstans måste jag ju ta med hunden och då ska man ju ha med massa saker. No I rather stay home and being bored. Min vän skulle komma ner till mig idag och stanna några dagar men det blev inget med det. Rätt besviken då jag verkligen såg fram emot att ha någon som bodde här med mig, men förstår verkligen hans sits som gör att han inte kan komma ner. Fick iaf en svinstor påse med popcorn av grannen så ska väl leva på popcorn och ha ångest, röka, dricka te och bara invänta måndagen. Nu ska jag lägga mig och kolla på tredje filmen idag, tror jag ska kolla på någon gammal disneyfilm, but not sure.